2022, augusztus 18, 1:49:43

Tibeti masszázs

Tibet. Ha európai ember ennek a Himalája ölelésében fekvő országnak a nevét hallja, képzeletében egy csodavilág képe jelenik meg. Tibet sokak szemében a misztika, az érzékfeletti dolgok bölcsője.

Mindenkinek szüksége van arra, hogy lazítson, hogy kiszabaduljon az idő zsarnokságából.

A zenehallgatás, az égen vonuló felhők figyelése, a kavicsok és kagylóhéjak gyűjtése a tengerparton mind-mind agyunk megnyugtatását szolgálják, azt a célt, hogy a pillanat ártatlanságában visszaszerezzük teljességünk érzetét.

Gyerekkorunkban fára mászunk, és mezítláb szaladgálunk. Otthon érezzük magunkat a bőrünkben, és szoros a kapcsolatunk alaptermészetünkkel. De ahogy növekszünk, egyre több időt töltünk gondolatainkkal.
Elérkezett az ideje, hogy helyrebillentsük az egyensúlyt, s visszatérjünk testünkhöz azáltal, hogy újra felfedezzük az érintés szelíd művészetét. Közérthető nyelv ez, amellyel gyógyíthatunk, megnyugtathatunk, megszüntethetjük a fájdalmat vagy enyhíthetjük a feszültséget.

A masszázs, akár a tisztás az erdő sűrűjében, lélegzethez juttat, s ezenközben ellazíthatunk és átformálhatjuk magunkat. A masszázs segítségével ellensúlyozhatjuk a munkánkkal és háztartási teendőinkkel járó könyörtelen feszültséget.

A kelleténél jóval több ember él úgy, hogy hozzászokik a merev testtartáshoz és a fájdalomhoz, s gyakran csak akkor döbben rá, mennyire feszültek az izmai, s hogy ez a feszültség mennyi energiát vesz ki belőle, amikor masszírozzák.

Mely esetekben hasznos a Tibeti masszázs?

Ha csontozati, izomzati, vér-, ér- vagy nyirokrendszeri problémák vannak. Jótékony hatású álmatlanságban szenvedőknek. Hatásos a méreganyagok kitisztításában, zsírpárnák ledolgozásában, a hasüregi szervek működési gyengeségeinek javításában.

Jó eredménnyel alkalmazható teljes vagy részleges végtagbénulás esetén is.

Mély rétegekben, fájdalommentesen lazítja fel az izomzatot.

A csakrákra is hat.

Rengeteg energiát szabadíthat fel, amelyet addig feszültség kötött le, átalakíthatja a rossz beidegződéseket.

Elindítja a tudatunk által előidézett betegségek gyógyulási folyamatát.

Azok számára is ajánlható, ha valaki egyszerűen csak jó közérzetre vágyik.

A masszázs tartalmaz energetikai, meridián, nyirok, zsírtalanító, méregtelenítő, frissítő elemeket.

A MASSZÁZS RUHÁS MASSZÁZS!