2022, október 04, 1:45:14

Az alternatív gyógyászati kezelésről

natural-medicine-depositphotos_5964155_xl-compressor„Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan ember!”

Bruno Gröning

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek!

Az egészség a legnagyobb kincs. Erre a legtöbb ember akkor ébred rá, mikor megbetegszik. Ennek a kincsnek a visszaszerzésében, megtartásában szeretnék segíteni. Az általam alkalmazott módszerek az alternatív gyógyászati módszerek körébe tartoznak.

Ezeknek a módszereknek mi a lényege?

Az alternatív gyógyászattal – hagyományos orvoslással szemben – a betegséggel küzdő embernek nem csak a tüneteit kezeljük. Olyan személyre szabott kezelést és terápiát alkalmazok, mellyel helyre áll az EGÉSZ-SÉG, a testi-lelki egyensúly. Ugyanis az alternatív gyógyászat az embert nem csak szervekből álló testnek, és ezektől független lelki működésből álló személynek tekinti. Az embert a Test – Lélek – Szellem egymástól elválaszthatatlan egységének tekinti.

Ha a test megbetegszik az nem csupán kórélettani elváltozás. A betegség minden esetben a lelki életében is bekövetkező eseményt jelzi, szimbolizálja. A holisztikus szemlélet szerint nem csupán a szervi vagy lelki sérülést kell helyreállítani, hanem ezeknek a jelzéseknek az üzeneteit is meg kell értenünk ahhoz, hogy meglássuk a történések okait. A terápia célja, a harmonikus egyensúlyi állapot helyreállítása.

Az általam használt terápiák klasszikus és távol-keleti gyógymódok. Ugyanis a módszerek általában csak komplexen, más módszerekkel együtt alkalmazva nyújtanak hatékony segítséget. Így nem csak közvetlenül a fizikailag érzékelhető tünetet kezeljük, hanem a probléma gyökerét is.

Csak ekkor van arra esélyünk, hogy sikeresen kigyógyuljunk egy betegségből, és helyre álljon az EGÉSZ-SÉG.

Remélem az olvasott információk segítenek megteremteni a bizalmat, hogy problémájával, betegségével felkeressen.

 

Bejelentkezés:

Kardos Tibor
Telefon: + 36-70-776-8663
E-mail:

kardostibor@eletmod.net

almandin2000@gmail.com

Mohács Baross utca 50.