2019, augusztus 21, 8:03:10

Pránanadi kezelés

prana-1-compressor

A pránanadi szanszkrit eredetű összetett szó.
A prána jelentése: abszolút energia, univerzális életerő.
A nadi jelentése: csatorna, folyam, ér, cső.
A pránanadi jelentése: abszolút energia csatorna, univerzális életerő csatorna.

A prána a mindent életben tartó kozmikus energia, minden energia ősforrása. A világegyetem életenergiája. Nélküle nem létezne élet, elengedhetetlenül fontos egészségünk megtartásához, vagy a gyógyuláshoz. A prána az az életenergia, életerő, amely életben tartja a testet és óvja az egészségét.

A fizikai testünket kívül-belül áthatja ez az energia. A fizikai testünket körülölelő energiamezőt aurának hívjuk. Az energia, vagyis a prána úgy áramlik testünkben, mint ahogy a vér áramlik az érrendszerben. Ennek az energiahálózatnak, prána-hálózatnak vannak fontos energiaközpontjai, ezeket csakráknak hívjuk. Ezeken az energiaközpontokon, csakrákon keresztül áramlik az életenergia testünkbe.

A prána gyógyítás az emberi test általános felépítésén alapul. Az emberi test alapvetően két részből áll: a látható fizikai testből és az energiatestnek nevezett, szemmel láthatatlan energiatestből.
A prána gyógyítás ősi tudomány és gyógyító művészet, amely az egész fizikai test gyógyítását pránával (életenergiával) éri el.

A módszer eredete  időszámításunk előtt 6700 évre tehető, ekkor jelent meg a természetes gyógyítás az emberek között, ekkor tanították meg az emberiséget a növények, kőzetek, vizek gyógyító hatásaira. Ekkor tanulta meg az emberiség az energiák használatát, a szimbólumokkal való gyógyítást is.

A prána-gyógyítás filozófiája szerint egyfajta mindent átható erőteljes energia, ami támogatja az életfolyamatokat. Használata, ebből eredően, harmóniát hoz létre a fizikai és tudati szintek között. Az életenergia állandó, meg nem szűnő mozgásban, áramlásban van. A nadik a szervezet számára életenergiát vesznek fel az ember környezetéből, az univerzumból, melyeket rezgésekké alakítanak át. Ez a folyamat az energiatestek működéséhez, fenntartásához elengedhetetlenül szükséges. A testünkbe bejuttatott prána szabad szemmel nem látható csatornákon, nadikon halad keresztül, illetve azokban kering.

A kezelés során felmérjük a test energetikai állapotát, meghatározzuk az energia áramlás zavarait (az energia blokkokat), melyek végül a fizikai test panaszait és betegségeit okozzák. A prána gyógyítás alaptechnikáinak tudatos használatával eltávolíthatók ezek a zavarok az energiarendszerből. A prána gyógyítás nem más, mint a szervezet öngyógyulásának a támogatása és felgyorsítása.

Életfolyamatokat támogat, valamennyi síkon hat. Támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát. Pozitívan befolyásolja az egészségi állapot megtartását, enyhíti a fájdalmat, segít félelem, harag, méreg, aggodalom, kétségek közt lévő levertség legyőzésében. Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai megterhelés leküzdését. Előnyösen befolyásolja az emberekhez való viszonyulásunkat. Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet. Elősegíti az önmegismerést, a könnyebb beilleszkedést.

A prána gyógyítás nem erőszakos, nem agresszív a testtel, az aggyal és az érzelmekkel, nem zavarja meg az egyéniséget. Azáltal, hogy energiával látja el a testet, a prána természetesen erősíti azt, képessé teszi arra, hogy legyőzze a betegséget és egészséges maradjon.

A prána gyógyítás nem csak a betegségre hat, hanem a probléma gyökerére is.

Remélem az olvasott információk segítenek megteremteni a bizalmat, hogy problémájával, betegségével felkeressen.

Bejelentkezés:

Kardos Tibor
Telefon: + 36-70-776-8663
E-mail:

kardostibor@eletmod.net

almandin2000@gmail.com